SPECIALITEITEN
 
"Coniferen"
Zowel voor hagen, dan voor solitaire standplaatsen of rotstuinen hebben wij een waaier aan mogelijkheden in verschillende maten en prijzen. Taxus en Thuja zijn hier de voornaamste families, maar ook minder gangbare planten als Sequoiadendron, Calocedrus,... zijn bij ons te krijgen.
 
   
"Fruitbomen"
Dit is onze eerste specialiteit, sinds 1895. Wij hebben een sortiment van ca. 300 variëteiten, en dit in verschillende vormen. Uitgebreide info vindt u onder het onderdeel "UW FRUITTUIN".
 
   
"Hazelnoten"
Wij produceren jaarlijks ca. 100.000 hazelnootplanten in 15 variëteiten en zijn daarmee één van de voornaamste kwekers van Europa.
 
   
"Kleinfruit"
Voornamelijk Tros- en Stekelbessen, maar ook Braambessen en druiven worden in grote aantallen en breed sortiment gekweekt, maar ook de zoeker naar rariteiten vindt bij ons Japanse Wijnbes, Veenbes, Amerikaanse blauwbes, enz ...
 
   
"Klimplanten"
Van Actinidia tot Wisteria, alles in de maat van 80-100 in C2l.
 
   
"Laanbomen"
Op rijen van 150 cm worden laanbomen tot de maat 14-16 in 2xv. gekweekt. Zwaardere maten in 3 xv. en 4 xv. zijn in kleinere aantallen van eigen kweek beschikbaar. Onze voornaamste teelt is hier de wortelechte Koningslinde (Tilia Europea Pallida) die veel wordt aangewend voor leivormen.
 
   
"Rhododendron"
Met 1 ha containerteelt, en 2 ha vollegrondteelt neemt deze plantengroep een voorname plaats in. Meer dan 150 variëteiten worden geënt of gestekt en doorgekweekt tot maximaal 125 cm. Onze zandgrond te Lochristi, verrijkt met turf en dennennaalden, zorgt voor een stevige, luchtige aardkluit die een goede hergroei verzekert.
 
   
"Rozen"
Een jaarproductie van ca. 70.000 rozen in 150 verschillende variëteiten is onze basis om zo goed mogelijk aan uw vraag te kunnen voldoen.
 
   
"Sierheesters"

Al naar gelang de geschiktheid voor de betreffende variëteit wordt deze in Co en/of met blote wortel aangeboden. Bij de keuze van het sortiment wordt voornamelijk rekening gehouden met de ziekteresistentie en vorstbestendigheid.
 

   
"Vaste planten en siergrassen"
Wij kweken enkel het basissortiment zelf, maar zullen u graag helpen op uw zoektocht naar minder courante variëteiten.
 
   
"Teelt via aflegger"
Reeds sinds 1895 wordt deze teelttechniek op ons bedrijf toegepast, dit voornamelijk voor Corylus, Syringa, Viburnum, Hydrangea alsook voor onze eigen vruchtboomonderstammen.